Je bent hier:

Snel succes, koop een staatslot

Je wilt snel geld en status en vooral veel van beide. Op de oprit een snelle sportauto, een vakantie naar de Malediven en vele andere dromen. Het liefst wil je dit bereiken door minimale inspanning. Gefeliciteerd, dat kan! Hoe? Dat zal ik je vertellen aan de hand van onderstaand stappenplan. 

1. Ga naar de sigarenboer die het dichtst in de buurt is. Lees: minimale inspanning, het mag niet te ver zijn. Loop naar binnen en vraag om een staatslot. Betaal de man of vrouw achter de kassa en ga weer naar huis.

2. Wacht nu geduldig af of de notaris het nummer op jou staatslot uitkiest. Komt jou nummer overeen, gefeliciteerd! Je bent nu miljonair geworden met minimale inspanning. 

Nodig nu al je vrienden en familie uit, koop een nieuwe auto en ga op vakantie. Door jouw nieuwe status ben je iemand die er toe doet. Je hebt in zeer korte tijd en met minimale inspanning geld en status vergaard. Het geluk is duidelijk aan jou hand, wat doet dat er toe. Ik gun het jullie van harte!

Aan alle mensen die iets minder mazzel hebben, goed nieuws! 

Ook voor jullie is het mogelijk om veel geld te verdienen en status te vergaren. Ja, het is zelfs mogelijk om een sportauto te kopen, of een nieuw huis. Ook jij kunt al je dromen verwezenlijken. Ga er alleen vanuit dat het niet snel zal gaan en al helemaal niet zonder inzet. Soms lacht het leven je niet toe en zal je er hard voor moeten werken.

"Vooral het opstaan zal jou gaan definiƫren."

De welbekende bloed, zweet en tranen zullen van toepassing zijn, evenals vallen en weer opstaan. Vooral het opstaan zal jou gaan definiƫren. Ga aan de slag en geef alles wat je hebt. Hard werken en in jezelf blijven investeren zal altijd lonen wanneer je niet opgeeft. Realiseer je goed dat cadeautjes niet zomaar worden uitgedeeld en dat je het zelf moet doen.

Het pad wat je hebt gekozen zal veel zwaarder zijn dan wanneer het succes komt aanwaaien. Echter, de voldoening van je successen en het respect hiervoor zal veel meer waarde hebben wanneer jij hier alles voor hebt gegeven. Stel jezelf daarom nu de vraag. Koop ik een staatslot of ga ik aan de slag? Geluk kun je hebben en succes afdwingen. Aan jou de keuze!