Je bent hier:

Join the movement!

Wanneer ik mijzelf te rade ga over wanneer dit project een succes genoemd mag worden kan ik verschillende uitkomsten bedenken. Ik denk dan aan mijn persoonlijke doelen die ik met dit project wil behalen door mijzelf uit te dagen om acties te ondernemen die ik normaal gesproken niet zou toepassen. 

Het mag een succes worden genoemd wanneer ik mijn woorden op een dusdanige manier kan opschrijven dat de boodschap goed en duidelijk bij de lezer binnenkomt. Helemaal fantastisch zou het zijn wanneer de lezer mijn blog op waarde weet te schatten en de website nogmaals bezoekt. 

Ik denk aan financieel succes. Succes in deze categorie zou betekenen dat ik van dit project kan leven en er opnieuw geld geïnvesteerd kan worden.   

Het is mij niet per se om het geld te doen, echt ik ben eerlijk. Toch kosten de dagelijkse dingen geld en ik teer niet op overheidsgeld of subsidies dus zal ik omzet moeten draaien om tot successen te komen. Waar eerder genoemde factoren zeker haalbaar zullen zijn en uiteindelijk resulteren in successen of persoonlijke triomfen, zal het niet eenvoudig worden om succes te boeken in het volgende: motiveren van zoveel mogelijk mensen! Hoofddoel van dit project is mensen motiveren, laten inzien dat ze meer kunnen dan ze denken en vertrouwen geven in hun capaciteiten. Waar jij ook in je leven staat, een kickstart kan iedereen gebruiken om de weg naar beter te vinden. 

"Om dit te realiseren starten we met iets nieuws: Join the movement!"

In eerste instantie wilde ik dit project pas een succes noemen zodra ik één persoon zou kunnen motiveren. Volgens een stappenplan zou ik dit aantal dan verhogen van één naar twee of drie. Het is een utopie om te denken dat ik iedereen kan bereiken, maar een streven om zoveel mogelijk mensen te bereiken is zeer nobel. Ik heb hierop iets bedacht, iets nieuws: Join the movement!

Voordat u mij gaat zien als de Che Guevarra van werkend én niet werkend Nederland wil ik direct aangeven dat dit absoluut niet mijn bedoeling is, doch wil ik iets in gang zetten wat zijn weerga niet kent en een positieve schok op de arbeidsmarkt teweeg zal brengen. 

"De werknemer kan zichzelf zijn en zich ontplooien als persoon en als werknemer."

Visie:

Wij gaan een zoektocht op poten zetten om bedrijven te verzamelen die geloven in onze visie. Wat is onze visie? De gedroomde werkgever heeft hart voor de werknemer, veroordeeld niet, ziet de mogelijkheden in de persoon en niet alleen zijn papieren en heeft een positieve cultuur gecreëerd waar de werknemer het best tot zijn recht komt. De werknemer kan zichzelf zijn en zich ontplooien als persoon en als werknemer. 

Wat willen wij vooral niet op careera.nl? 

Wat wij u niet voor willen schotelen zijn bedrijven die op zoek zijn naar pas afgestudeerde young professionals met een resultaatgerichte, flexibele en dynamische werkhouding. Daarnaast minimaal 10 jaar werkervaring hebben en als klap op de vuurpijl over een helikopterview beschikken. Een beetje aangedikt, toch veroordelen wij niet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en zijn er functies die hoge eisen noodzakelijk achten. Niet iedereen kan dokter zijn omdat het haar of hem leuk lijkt. Wanneer je advocaat wilt zijn heb je daarvoor eerst jaren met je neus in de boeken gezeten. 

Wat willen wij wel op careera.nl? 

Wij hopen dat bedrijven verder kijken dan ze nu doen bij werknemers. Wij willen bedrijven graag adviseren en ondersteunen in hun cultureel proces. Omdat wij zelf ook niet alles weten zullen, maar hier wel heel veel interesse in hebben kennen wij de bedrijven die dit professioneel voor jullie ondernemers kunnen aanpakken.  

Wat betekent dit voor de werkzoekende op careera.nl? 

Zeer snel zul je hier motiverende vacatures vinden. Blogs blijven zeker online staan, maar wij hopen zeker te informeren over bedrijven, banen en evenementen waar een positieve cultuur heerst. Meer informatie, meer motivatie!

Een utopie? Dit project zal hopelijk nog lang doorgaan en vele mensen motiveren binnen een prettige (bedrijfs)cultuur te werken. Ik zie dit als een mooi streven en meer motivatie heb ik niet nodig, dus tijd voor actie! 

Join the movement! Samen staan we sterk.