Je bent hier:

Geen excuses

Oké, ik ben mij er volledig van bewust dat dit waarschijnlijk een van de kortste blogs op dit platform zal zijn. Niet omdat ik de kantjes er vanaf wil schrijven, maar juist omdat ik deze boodschap zo duidelijk mogelijk in je brein wil stampen, figuurlijk uiteraard! Kort maar krachtig!

Wist je dat jij behoort tot een klein percentage mensen dat het niet accepteert stil te staan op dit moment, zowel in je leven als in je carrière? Waarom ben jij nog niet op het punt waar je wilt zijn? Ik denk dat je al gestart bent met actie ondernemen, je bezoekt dit platform en leest tenslotte deze blog.

Veelal verneem ik van mensen dat het het uitblijven van succes komt door externe factoren. Ouders hebben niet genoeg geld en kunnen daardoor jouw ideale pad niet betalen, foute vrienden tijdens je jeugd, geen goed onderwijs gehad en ga zo maar door…ze behelzen de externe factoren, jij hebt hier geen grip op

"Realiseer je dat dit het moment is om door te pakken, geen excuses!"

Je kunt in de herinnering blijven hangen en hierbij denken dat externe factoren de reden zijn van jouw onsuccesvolle leven. Oké, wellicht begin je met een achterstand, maar dit wil niets zeggen over jouw toekomst. Bovendien is het geen race, neem de tijd en stel doelen, onderneem vervolgens actie terwijl je negatieve factoren overwint. Tenslotte moet je ook genieten van triomfen.

Je kunt het blijven doen zoals je nu doet en hiermee leren leven. Veel liever hoop ik dat jij motivatie hebt en vastberaden bent en hiermee overwint. Dit is het moment, geen excuses! 

Ik wil dat jij gaat winnen!