Je bent hier:

Een levenskalender

Naar aanleiding van mijn vorige blog over het uitstellen en waarom mensen dit doen zou ik graag nog wat extra motivatie willen toevoegen. Laat ik beginnen door te stellen dat er in onze huidige tijd zoveel (teveel) mensen zijn die net als ik belangrijke zaken uitstellen. Natuurlijk, dit platform is gericht op je carrière, maar ook gericht op jouw geluk. Daarom wil ik benadrukken dat je stil moet staan bij de risico’s wat uitstel met zich meebrengt. Dus niet alleen in je carrière, maar ook wat betreft gezondheid, vriendschap, reizen enzovoorts. Blijf niet denken het vanzelf aan komt waaien, of dat je vanzelf wel een keer gaat beginnen. Wat ik ook in mijn blog aangaf. Van uitstel komt afstel en dit is zonde. 

Doe het nu! Nu kan het! Voordat je het door hebt is het te laat. Ik ben mijzelf hier sinds kort ook bewust van en probeer hier naar te handelen. Probeer tijd te maken, ik weet dat dit soms lastig is, maar het gaat je vanzelf terugbetalen. We hebben het vaker gehad over het bereiken van je doelen en de acties die je moet ondernemen. Zorg er voor dat deze acties zich niet alleen in je hoofd afspelen. 

"KOM IN ACTIE!" 

Om je over de streep te trekken om ook echt in actie te komen kan je hieronder een levenskalender vinden welke ik ben tegen gekomen via Tim Urban. Ieder vak telt als een week dus reken zelf maar uit hoeveel tijd je hebt. Besef je goed dat er eigenlijk niet zoveel vakjes zijn en je er al een groot aantal hebt gebruikt. Gooi geen tijd meer weg!

Oja, voor de duidelijkheid. Leeftijd is maar een getal, als je gaat rekenen wat de maximum leeftijd is op deze kalender.. 100 jaar. Ik gun je deze jaren en zelfs nog meer in alle gezondheid en geluk.

Ben jij in actie gekomen na lange tijd van uitstel? Laat het weten in de comments en motiveer mee!