Je bent hier:

Michael Pilarczyk

“Leef je mooiste leven.”  

Dit citaat komt van Michael Pilarczyk. Je kent hem uiteraard als radio-dj, presentator bij TMF of misschien als mediaondernemer. Indien je benieuwd bent waarom ik juist voor hem als eerste ‘Person of interest’ heb gekozen, nodig ik je uit hieronder verder te lezen over deze inspirerende man. 

Michael Pilarczyk heeft mijn ‘mindset’ veranderd. Feitelijk heb ik dit zelf gedaan, maar hij heeft mij uitgelegd hoe ik dit moest doen en mij bewust gemaakt dat dit mogelijk is. Dagelijks heb ik belemmerende gedachten, zoals bijvoorbeeld het wel of niet online zetten van deze blog. Nu kies ik voor een positieve benadering en deel ik mijn ervaring graag met jullie. 

In mijn zoektocht naar geluk, succes en innerlijke rust kwam ik na een tip op zijn website terecht. Enigszins terughoudend en kritisch begon ik door zijn website te scrollen. Ik werd steeds enthousiaster en kon mij steeds meer in zijn verhaal herkennen.  

Michael was miljonair, maar door verkeerde investeringen had hij een desastreuze financiële tegenslag te verwerken. Ik heb het dan niet over een paar honderd of duizend euro, maar over miljoenen. Hij zat aan de grond, maar toegeven dat je gefaald of verloren hebt is te makkelijk en hij koos ervoor om te visualiseren dat het weer goed komt. Hij krabbelde weer op en heeft tijdens een sabbatical van 40! maanden op zijn zeiljacht in absolute rust antwoorden gevonden die hij nu graag met iedereen deelt. Hij helpt je graag bij jou persoonlijke ontwikkeling, zingeving en successen. 

Mede dankzij zijn coach Dan Peña en een onvermoeibare inzet heeft hij zijn mindset positief kunnen veranderen en is zijn weg naar succes hervonden. Momenteel woont hij op Ibiza samen met zijn partner Cindy en is naast succesvol ondernemer ook  spreker, coach en uitgever met bijbehorend positief banksaldo.

Michael inspireert via zijn website, (gratis) podcasts en boeken. Een absolute aanrader is de ‘vertaling’ van het alom geprezen boek van Napoleon Hill “Think and grow rich”. 

"Dit werd uiteindelijk mijn nieuwe start op weg naar geluk!"

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar zijn succesverhaal, hoe kan het dat hij weer zo succesvol is en anderen vaak aan de grond blijven zitten? Ik begon te luisteren naar zijn podcast, met een kopje koffie of een biertje op de bank. Dit werd uiteindelijk mijn nieuwe start op weg naar geluk!

 De podcast "Master your mindset" leert jou hoe jij je mooiste leven kan leven. In het kort is dit de leer om succesvol te zijn door het veranderen van je mindset. Michael Pilarczyk vertelt veelal aan de hand van vraag en antwoord, duidelijk en scherp en helpt jou je doelen helder te krijgen en te realiseren. Toch wil ik je ook een waarschuwing geven. Hij zegt niet de dingen die jij wilt horen, het is geen roman, maar de harde waarheid. Jezelf uitdagen in een continue proces, kritisch zijn en niet op de bank blijven zitten, alleen dan is het mogelijk om inzicht te krijgen. Het klinkt misschien zweverig of je hebt het gevoel dat we hier ‘een open deur intrappen’, dan luister of lees je toch niet zou Micheal Pilarczyk dan in dit geval tegen je zeggen. Dit is jou keuze, maar wanneer je iets aan jezelf wilt veranderen en meer positivisme in je leven wenst dan moet je absoluut de uitdaging aangaan om te starten met het luisteren naar zijn podcasts! 

De link naar zijn website met een overzicht van alle podcasts kan je hier vinden en via zijn website of bol.com zijn ook de boeken te koop. 

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier en geluk uit zijn podcasts gaan halen als ik heb gedaan. Sta er voor open en investeer in jezelf. Laat me ook even in de comments weten wat je van de podcast vindt.