Je bent hier:

Meet Chris

Chris, geboren in Dordrecht en later verhuisd naar Noord Holland. Hij is getrouwd (2010) en vader van een zoontje van 5. Hij heeft een onderneming gericht op (online) marketing en houdt in zijn vrije tijd erg veel van koken. Als zoon van een ondernemer is hem het ondernemerschap vanuit huis met de paplepel ingegoten. Voordat hij startte als zelfstandig ondernemer heeft hij verschillende “baantjes” gehad en was lange tijd werkzaam voor een grote vliegticket boekingswebsite waar hij zich vooral heeft bezig gehouden met de B2B en B2C markt. 

Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer en is begonnen in de online marketing met als specialisatie affiliatiemarketing. Met 15 eigen websites heeft hij vanaf 2009 via verschillende online kanalen honderden klanten per maand geleverd aan grote bedrijven. Jaren heeft hij dit met succes gedaan, maar zonder echt plezier. Het werd tijd om te kijken waar de ‘passie’ echt ligt en te doen wat hij echt leuk vindt: Zijn kennis delen en mensen inspireren het beste uit henzelf te halen. 

Om dit te realiseren werkt hij met Careera graag samen met bedrijven die een motiverende cultuur hebben en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen zich op een positieve manier te ontwikkelen.   

De ontwikkeling die hij zelf doormaakt, zijn zoektocht naar (werk)geluk en nieuwe inzichten zijn terug te lezen op Careera.nl of via de social media links: FacebookInstagram en Twitter.  (en vanaf de zomer 2018 ook via een eigen YouTube kanaal) 

Contact

Interesse in een samenwerking, stuur een e-mail naar info@careera.nl. Wil je adverteren op de website, meer exposure op een van de kanalen met een persoonlijke uitlichting van jou product op dienst of heb je een vacature die je wilt plaatsen onder een groep gemotiveerde lezers en/of werkzoekenden? Stuur dan voor meer informatie en tarieven een email naar info@careera.nl of maak gebruik van het contactformulier

Kijk hier voor meer informatie over de zakelijke diensten en mogelijkheden die Careera aan kan bieden.

Post

Wil je een pakket opsturen? Stuur een e-mail naar info@careera.nl om het postadres te ontvangen.